Dog Music a lansat in premiera un nou proiect, ZAGAZA feat Jay Millar & JX cu primul single Beautiful Life
2016-05-17 17:07:46

Cel mai fresh proiect se lanseaza in exclusivitate in Romania, odata cu primul single ‘Beautiful Life’.
Alaturi de ZAGAZA s-au alaturat si doi artisti extrem de cunoscuti pe piata muzicala din Nigeria, care au ramas incantati inca de la primele acorduri ale piesei si alaturi de care piesa ‘Beautiful Life’ are toate sansele sa intre pe radiourile internationale.

Noul single se lanseaza cu videoclipul oficial, realizat in regia lui Cristian Tarcea. Avem ocazia sa ii surprindem pe artisti alaturi de mai multe fete frumoase, pe un iaht de lux unde petrecerea a tinut peste 24 ore. “A fost cea mai frumoasa zi din ultima saptamana si am simtit ca ma aflu la o petrecere, nu la filmari. Toata echipa s-a ridicat la asteptari si suntem foarte multumiti de rezultatul final. Este primul videoclip lansat pe piata din Romania si suntem nerabdatori sa aflam opinia publicului”, marturiseste JX.

Valentin Tulica aka Zagaza se ocupa si de productia pieselor impreuna cu Ionut Prodan si Gurenco Marian iar pe langa piesa Beautiful Life, acestia au pregatit mai multe materiale promotionale pentru perioada ce va urma.

Colaborarea cu casa de discuri Dog Music a venit din dorinta de a deveni cunoscuti pe plan international, intrucat aceasta este singura casa de discuri din Romania care promoveaza numai muzica internationala.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul single-ului ‘Beautiful Life’, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *