Dominique, cea mai tanara artista HaHaHa Production, lanseaza „Bun de nimic”
2019-06-02 14:16:19

Dominique, cea mai tanara artista de la HaHaHa Production, lanseaza „Bun de nimic”, o piesa despre curajul de a incheia o relatie de iubire. Alaturi de ea se distreaza in videoclip si doua bloggerite funny si cu una dintre cele mai importante voci ale comunitatii LGBT.

„Imi place atat de mult piesa asta, parca ar vorbi sufletul meu si sunt sigura ca nu numai al meu. E imposibil ca macar o data sa nu fi trecut printr-o experienta asemanatoare, sa fii intr-o poveste de dragoste care te consuma si chiar daca realizezi asta, sa fii legata atat de puternic de persoana respectiva incat sa nu poti sa te rupi de ea”, explica Dominique.

Mai mult decat atat, artista HaHaHa Production vorbeste despre ea: „Dominique l-a lasat in urma, undeva, intr-o gara cu lucrurile lui si s-a hotarat sa isi caute in alta parte fericirea, eu sunt tare mandra de ea. De maine se apuca de iubit, mi-a spus ea mie, va spun si eu voua. Tu ce ai vrea sa faci de maine?”

Cu un sound fresh si ritmuri numai bune de club, „Bun de nimic” este inspirata dintr-o relatie de dragoste frumoasa, asa cum povesteste insasi Dominique: „Cred ca in viata iubesti diferit in fiecare relatie. Este important sa ramai cu amintiri frumoase, cu timpul petrecut in doi, cu ce a fost bun. Sunt impacata cu mine si cu tot ce am trait, viata merge mereu mai departe.”

La doar 20 ani, Dominique a venit la HaHaHA Production. „Dominique este o voce tanara, foarte buna. Ea a tot compus si mi-a placut ce a facut”, povesteste Smiley. Prima piesa a lansat-o la 14 ani, „Eroul meu”, cand hotarase deja sa se dedice muzicii. Dominique canta deseori in masina iar tatal ei a fost cel care a indemnat-o sa mearga la Liceul Dinu Lipatti. A facut canto clasic, jazz si a studiat pianul.

„Bun de nimic” este compusa de Serban Cazan si Roland Kiss, iar textul de Alex Stancu si Ana Maria Stancu.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *