Dominique este „Razbunatoare” in noua ei piesa despre infidelitate si pedeapsa
2019-10-29 21:56:55

Dominique, artista HaHaHa Production, este „Razbunatoare” in noua ei piesa in care canta despre dreptatea pe care si-o face o femeie inselata. „Noul meu single este o alta parte din mine pe care imi doresc enorm sa o impart cu cat mai multi oameni. Piesa vorbeste despre o femeie puternica care isi planifica minutios, dar si haios, razbunarea fata de partenerul care a calcat „putin” stramb.”, marturiseste artista.

Clipul piesei „Razbunatoare”, creat si produs de Mau Creative, este filmul amuzant, in mai multe acte, al unei razbunari din iubire in care Dominique, care si-a descoperit astfel pasiunea pentru actorie, joaca rolul femeii inselate care isi pedepseste iubitul prins in culpa. „Am creat o poveste de dragoste ca un film in care femeia inselata nu numai ca este puternica, dar este si putin nebuna. Nimic nu-i sta in cale pentru a-si pedepsi iubitul. Ne-am distrat tare la filmarile clipului. Avem pistol, avem franghie, avem iubit bagat in portbagajul masinii, avem o sticluta cu otrava, avem tot arsenalul de accesorii de pedeapsa in clip”, povesteste amuzata Dominique care isi doreste ca cei care ii asculta piesa sa simta nota amuzanta din drama infidelitatii.

Piesa „Razbunatoare” are muzica compusa de Roland Kiss, versurile scrise de Jean Gavrila si Ana Stancu si masterul creat de Florin Boka.

Artista Dominique este absolventa de Dinu Lipatti, acum studenta la Drept, a studiat 2 ani de canto clasic, 2 ani de jazz si in paralel a luat lectii de pian. Canta de cand se stie si spune ca nu va renunta niciodata la muzica prin intermediul careia simte ca vrea sa spuna povesti. Isi doreste ca muzica ei sa ajunga la cat la multe femei care sa se simta puternice si frumoase mereu si astfel vrea sa creeze un fenomen „girl power” in Romania. Obiectivul ei in cariera este sa ajunga sa cante pe Madison Square Garden. A lansat prima ei piesa pe cand avea doar 15 ani, alaturi de Krem, a urmat un feat cu Lino, iar piesa Maya a reprezentat maturizarea ei muzicala.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *