Dominique lanseaza No Drama si schimba dinamica relatiilor
2022-09-03 16:50:55

Dominique lansează „No Drama”, o piesă care ia viața în plin și care aduce acea încredere în sine care nu permite dramei să intre în peisaj. Cu o voce plină de senzualitate, cu ritmuri vibrante și cu energia caracteristică tuturor proiectelor I NAME IT, „No Drama” își face loc, în aceste ultime zile de vară, pentru a ne propune un nou mod de a privi lucrurile.

Când drama este la fiecare pas, când lucrurile încep să se complice, chiar dacă rezolvarea e simplă, Dominique schimbă vibe-ul și ne pune ochelari noi, pentru a vedea mai bine cât de ușor se poate schimba abordare.

„No Drama” este piesa de care fiecare dintre noi a avut nevoie într-un anumit moment al vieții și care, acum, se strecoară în playlisturile noastre, pentru a schimba retorica zilelor și dinamica relațiilor.

Dominique este o artistă și compozitoare din București, care a pornit pe drumul muzicii încă de la vârsta de 13 ani. Artista și-a lansat prima piesă la vârsta de 14 ani, „Eroul meu”, iar de atunci a continuat să compună și să studieze muzică, în toate formele ei.

I NAME IT este un proiect de muzică electronică, fondat în iunie 2019, care are la bază o dragoste profundă față de muzică. Proiectul vine la pachet cu lansări atât în zona chill, cât și în cea deep, și este ca un manifest despre evoluție, apărut dintr-o dorință de a pune o amprentă personală asupra industriei muzicale din România și nu numai.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *