DOMINO ne reîntoarce la șlagăre - Fetițe dulci
2022-11-26 18:54:53

Artistul și producătorul cameleonic, DOMINO, revine cu o piesă deliciu pentru următoarele petreceri la care vei lua parte. ,,Fetițe dulci” reprezintă o nouă versiune a unei piese bine cunoscute și îndrăgite de toate categoriile de public. Prin acest remake, DOMINO și-a propus să readucă la viață piesa și să își pună amprenta creativă asupra ei.

Piesa a fost compusă de Costel Dominteanu (DOMINO), alături de Ion Vasilescu, Nicolae Vladoianu și Nicusor Emanoil Constantinescu, iar producția a fost realizată de DOMINO.

,,N-am ce să vă spun mai mult despre această piesă, decât că vă aștept să dansăm împreună pe ea. Piesa e un șlagăr cu care eu am crescut și mă bucură mult că am putut să îi redau o nouă formă.” ne spune DOMINO.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock, până la dance și reggaeton, și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *