Dony revine in forta cu Love me like u do, prima piesa de pe albumul Feelings
2022-06-13 15:40:49

Dupa succesul fulminant avut alaturi de Andra si Matteo cu piesa “Barcelona”, Dony revine cu single-ul “Feelings”. Piesa este produsa de Dony in studioul November Music, iar videoclipul a fost regizat de Silviu Mandroc.

“Piesa face parte de pe noul album “Feelings”care va contine 3 parti. Este inspirata la fel ca si celelaltae din trairile pe care le am avut pe parcursul pandemiei. Am tot avut timp de studio avand in vedere ca am fost inchisi in case respectiv studiouri. Povestea a inceput cu piesa “Barcelona” impreuna cu Andra si Matteo dupa care am continuat sa ma exprim muzical. Asa au luat nastere mai multe piese. “Love me like u do” este o piesa de dragoste cu vibe nostalgic care sper sa va placa” a declarat Dony.

Totodata artistul anunta si alte surprize: “Urmeaza si alte colaborari interesante, surpriza! Inca 3-4 lansari vara asta. Videoclipul l-am filmat cu Silviu Mandroc un om multifunctional cu care lucrez excelent”.

Dony a facut parte din trupa Refflex rupand topurile cu piesele “O aventura” si “Fara ea”. Au urmat apoi colaborarile cu David Deejay, Elena Gheorghe si Andreea Banica. A compis piese pentru Alex Mica, AlexUnder Base, Alexandra Ungureanu si Alexandra Stan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *