Dora Gaitanovici lanseaza al doilea single oficial - El nu ma vrea
2020-03-11 21:02:35

Dora Gaitanovici colaboreaza din nou cu Irina Rimes pentru compozitia piesei „El nu ma vrea”, al doilea single al tinerei artistei.
Dora, tanara artista care a cucerit sute de mii de inimi in cadrul concursului Vocea Romaniei, fiind finalista a lansat prima ei piesă, o colaborare cu What’s UP, in urma cu 4 luni.

Dora a filmat videoclipul in Bucuresti, in regia Isabellei Szanto, iar din echipa de productie mai fac parte: Bogdan Zamonea, Roberto Stan (DoP), Cristina Calara (Make-up). Personajul principal din videoclip, alaturi de Dora, este Eduard Serei.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja in palmares zeci de trofee nationale, pe langa participarea cu succes in cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finalisti. Dora Gaitanovici studiaza pian, saxofon, canto si este pasionata de jazz, blues, rock sau de muzica clasica. In prezent, Dora este studenta in cadrul Universitatii de Muzica din Bucuresti.
Recent, Dora Gaitanovici a sustinut un recital in cadrul finalei Eurovision Romania si a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alaturi de band-ul sau.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *