Dora Gaitanovici lanseaza piesa "Colt de luna"
2020-04-23 19:50:35

Dora Gaitanovici ne emotioneaza si ne cucereste iremediabil prin muzica pe care o compune, prin glasul suav, prin delicatete, prin starile pe care reuseste sa le exprime. Drept dovada sta si noua piesa, “Colt de luna”, compusa de catre insasi Dora si care ne dovedeste ca tanara artista este foarte talentata.

“Am compus *Colț de lună* în această perioadă ciudată, în care îndoiala, teama, singurătatea pe mai toți ne-au încercat rând pe rând. Și simțeam că trebuie să accesez ceva pozitiv, dorul, acea ‘pasăre gri’ simplă, care ba vine, ba pleacă, dar niciodată nu ne părăsește! Iar ‘colțul de lună’ e speranța care luminează și cel mai întunecat cer al sufletului! E un cântec scris cu drag!”, a declarat Dora Gaitanovici.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. La inceputul acestui an, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său. Primele doua piese lansate oficial dupa celebrul show TV sunt “El nu ma vrea” si “Eu te las” (in colaborare cu What’s UP) si au fost lansate in luna martie, respectiv noiembrie 2019.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *