Dorian Popa este Batman, numai în Marea Aventură LEGO
2019-02-15 18:51:47

Unul dintre cele mai cunoscute nume din showbiz-ul românesc, Dorian Popa revine pe marile ecrane, unde îi împrumută vocea legendarului personaj Batman din „Marea Aventură LEGO® 2″, mult așteptata continuare a animației care a dat startul freneziei LEGO®.

Despre întoarcerea în studioul de înregistrări pentru a-i da glas unuia dintre personajele care i-au marcat copilăria, Dorian Popa declară: ,,Batman era unul dintre super eroii mei preferaţi din copilarie, iar Lego a fost una dintre pasiunile mele cele mai mari de atunci. Îmi aduc aminte cum cea mai mare dorinţă a mea era ca de fiecare sărbatoare să primesc un set Lego cadou. Am emoţii de fiecare dată când îmi împrumut vocea unui personaj animat, chiar dacă nu sunt la prima experienţă de acest gen. Pentru ,,Marea Aventura LEGO® 2″ a decurs totul foarte bine. Cum Batman vorbeşte mai grav, nu mi-a fost foarte greu să ajung la tonalitatea vocii lui”.

Animația „Marea Aventură LEGO® 2″ are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/LEGOmovieRomania.

După ce cuvantul „Hatz” a devenit un trademark pentru Dorian Popa, artistul lansand anul trecut o piesa in spiritul celui mai popular salut al sau, care va ramane in istoria online-ului românesc ca cel mai popular videoclip muzical al anului 2018, conform topului anual, Dorian pregateste un concert-eveniment unic în Romania – Hatz Show. Pe 28 martie, ora 19:00 si va aduce in acelasi loc cele doua ipostaze celebre: cea de entertainer și cea de performer.

Puteţi urmări mai jos clipul care cuprinde imagini cu Dorian Popa din studioul de dublaj, precum şi declaraţiile artistului despre rol şi întreaga experienţă a dublajului, apoi vă aştept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *