Dorință dată la maxim - Andrei Bănuță lansează Interzis
2023-03-14 19:20:20

Interzis, o co-producție Roton Music și Mattman Music, marchează colaborarea dintre Andrei Bănuță și Johnny Made This. Piesa este o baladă plină de emoție care spune povestea unei iubiri care este considerată tabu. Versurile vorbesc despre sentimentele și dorințele intense resimțite de doi indrăgostiți care nu ar trebui să fie împreună.

 

„V-ați dat seama, probabil, că mie îmi place diversitatea.  Îmi place muzica și piesele mele nu prea seamănă una cu cealaltă. Interzis mi-a plăcut de când se scria, chiar dacă inițial nu a fost scrisă pentru mine. Am auzit-o într-o sesiune în timp ce scriau prietenii mei și mi-a plăcut mult. N-am îndrăznit atunci să zic că mi-aș dori să o cânt eu, fiindcă nu era făcută pentru mine. Dar în final tot aici a ajuns. Se pare ca lucrurile se întâmplă cum îmi place mie, până la urmă. Lucrurile interzise sunt întotdeauna mai palpitante, de asta cred că o să vă identificați mulți cu piesa asta. Cine nu a făcut ceva mai așa, măcar o dată în viața asta. Sperăm să vă placă! Zâmbește! Andrei Bănuță te iubește!” declară Andrei Bănuță.

 

Sound-ul și versurile melodiei surprind esența dulce-amăruie a iubirii interzise, evocând un sentiment de dor și dorință. Cu fiecare notă, Interzis transmite profunzimea și complexitatea unei iubiri care este interzisă, dar imposibil de rezistat.

 

„Sunt divers ca stiluri încă de când m-am apucat de muzică. De la zodie mi se trage cred, nu refuz niciodată provocările. Îmi place să experimentez, să acumulez și să împart tot ce fac către oameni. Piesa asta este specială pentru mine, prin simplitate. Ne dorim să ajungă la voi în număr cât mai mare. Producător Interzis: Johnny Made This 🔥” spune și Johnny Made This.

 

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *