Dragonette lansează astăzi ''High Five''
2018-05-03 18:42:10

Trupa a lansat anul trecut albumul ”Royal Blues”, odată cu câteva piese cu influențe alternative precum: ”Let The Night Fall”, ”Lonely Heart”, ”Body 2 Body”.

Dragonette este o trupă de muzică electronică, din Toronto, formată în 2005. Trupa e alcătuită din Martina Sorbara (solista), soțul ei Dan Kurtz (producător și basist) și toboșarul Joel Stouffer. S-au lansat în 2005 cu EP-ul intitulat tot ”Dragonette”.

Trupa a înregistrat câteva piese cu producătorul francez Martin Solveig, printre care ”Boys & Girls” în 2009, ”Hello” în 2010, iar în 2011 ”Can’t Stop” și ”Big In Japan”. Toate acestea sunt incluse pe albumul din 2011 al lui Solveig, intitulat ”Smash”. În aprilie 2012, Solveig și Dragonette au câștigat un Juno Award, la secțiunea Cea Mai Bună Piesă Dance a Anului, cu ”Hello”.

Piesa ”Hello” a primit și Discul de Platină de la RIAA (Asociația Americană A Industriei de Înregistrări), având vânzări de peste 1.000.000.

”High Five” este o piesă synth-pop cu accente pop-rock, plină de energie, cu un clip colorat pe măsură. Mesajul principal transmis în acorduri pozitive este că ar trebui să ne bucurăm de fiecare reușită în parte, indiferent cât este de mică. Și cum altfel să sărbătorești mai simplu decât cu un high five?

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună lyric video-ul piesei “High Five”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *