Dragoste fără cuvinte, YUKA x Zodier - La Sacou
2023-06-12 17:37:15

Nu-i doar un sacou, e dragostea mea…

Conform versurilor cântate de YUKA și Zodier, dragostea nu stă ascunsă în gesturi fastuoase sau gândite în profunzime, ci în cele mai mici. O întâlnire menită să se întâmple, un sacou oferit atunci când ai nevoie, poate reprezenta cea mai pură declarație de iubire sau, în cazul în care nu a fost interpretată așa, să devină subiectul unei piese sensibile și melodioase, care să întâlnească doi artiști la început de drum, dar cu foarte mult potențial.

,,La Sacou” a fost scrisă de Zodier, iar producția a fost realizată de Radu Pârvulescu. Piesa vine însoțită și de un live session special, filmat pe marginea lacului Snagov. Producția live session-ului a fost realizată de Mihnea Părăuan.

 

,,Cele mai sincere trăiri sunt țesute în gesturi mărunte, nu în cuvinte mari, în promisiuni. Declarațiile de dragoste sunt toate cuprinse în floarea pe care o culegi pentru ea, biletele surpriză lăsate pentru a le găsi mai târziu, sau în sacoul lui oferit când afară este frig. <<La Sacou>>, noua piesă lansată de mine, alături de Zodier, este despre toaaate emoțiile ascunse în micile gesturi. Zodier a pus în versuri povestea, după ce la o petrecere ar fi vrut să spună unei fete tot ce simte pentru ea, dar cuvintele parcă erau prea mici, așa că, timid, i-a oferit sacoul lui. Când am ascultat povestea piesei, ținute în sertar deja de ceva vreme, și fiind o visătoare îndrăgostită de iubirea pură, am intrat în proiect cu mare încredere că va ieși ceva magic.” ne spune YUKA.

 

,,Ideea piesei a pornit când eram la o petrecere, iar fata de care-mi plăcea tremura de frig. N-aveam ce să fac, decât să-i ofer sacoul meu să-i țină de cald, și dacă n-am reușit să-i spun ce simt, speram cumva, în sinea mea, să-și dea seama că sacoul ăla nu era doar o piesă vestimentară, ci o parte din mine…evident, asta nu s-a întâmplat, dar probabil nu-i târziu să afle că n-a fost doar un sacou…” ne spune Zodier.

YUKA are 18 ani și am putea să îi spunem “fericire”. Nu doar pentru că este plină de fericire atunci când cântă pe o scenă sau într-un studio, ci pentru că împrăștie fericire peste tot în jurul ei, oriunde ar merge. Adoră muzica încă de la 5 ani, când a pășit prima data pe scenă și a câștigat inimile tuturor. Cântă la pian, ukulele, chitară, compune muzică și scrie versuri. De 2 ani, YUKA lucrează cu cea mai bună echipă, Global Records, iar împreună au lansat piese precum “Aripi de Nisip”, care în vara anului 2021 a fost difuzată pe Radio Zu, Pro FM, intrând în top 40, “Waste Your Love”, care de curând a depășit un milion de ascultări pe Spotify, și cea mai recentă lansare a sa, ,,Mincinosul perfect”, o piesă care îi demonstrează versatilitatea.

Zodier a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, când mama sa i-a cumparat o chitară din supermarketul din oraș. A învățat singur să cânte la instrument și, câțiva ani mai târziu, a început să cânte pe străzile din Timișoara, cu intenția de a aduce măcar puțină lumină pe fețele trecătorilor. Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, artistul a început să-și scrie propriile versuri, trimițându-le apoi către The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de către acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R). Piesa sa, ,,Albastru răsărit”, s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat ,,Mă auzi?”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *