Dreamville colaborează cu Bas, Black Sherif și Kel-P pentru Blood, Sweat & Tears
2023-02-27 18:00:06

 Dreamville colaborează cu Bas, Black Sherif și Kel-P pentru “Blood, Sweat & Tears”. Este a doua piesă de pe viitoarea coloană sonoră oficială a CREED III. Un imn în sine, piesa urmează melodia lansată anterior „Ma Boy”, cu J.I.D și Lute. Coloana sonoră va fi lansată pe 3 martie  alături de lansarea în cinematografe a filmului.

Dreamville va produce executiv coloana sonoră oficială pentru CREED III alături de Proximity Media (Ryan Coogler, Ludwig Göransson, Archie Davis), Outlier Society (Michael B. Jordan) și producătorul executiv de muzică Frank Brim. Cel de-al treilea film al francizei a fost regizat de Michael B. Jordan și va include muzică de la artiști din lista Dreamville și nu numai.

Dreamville / Interscope Records au lucrat cu producătorii francizei MGM, Proximity și Outlier pentru a crea o experiență muzicală care să se potrivească nu doar nevoilor filmului, ci și una care va fi celebrată ca propria sa piesă de artă – inspirată atât de film, cât și de reuniunea diverșilor artiști pe o coloană sonoră care se potrivește cu aclamația și impactul filmului asupra comunității și culturii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *