Dumi și Atlass au lansat piesa Vibrez
2022-08-14 16:53:25

Încă o colaborare de succes s-a lansat luni, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube al lui Dumi și pe toate platformele de streaming. Piesa “Vibrez” este un featuring între Dumi și Atlass pe care trebuie să o ascultați în continuare.

Dumi ne-a obișnuit cu piese motivaționale iar cele mai noi melodii au fost “E mama”, “o piesă de vibe, de vară iar “Pe dos” este una super specială și intimă pot spune, compusă într un moment super dificil din viața mea. Noua piesă se numește „Vibrez”. O colaborare cu bunul meu prieten Atlass de care sunt super mândru. O piesă de dragoste dansantă, o simți și o dansezi în același timp. Luni 8 august o să apară pe canalul meu de Youtube Dumi! Atlass este un artist super talentat și devotat pe care cu greu l-am adus în studio după o pauză destul de lungă. Am simțit potențialul acestei melodii, o piesă de dragoste, o piesă pe care o simți în timp ce dansezi! Sper că emoția ei să va atingă exact așa cum ne am propus. Urmează multe proiecte noi așa că stați cu ochii pe instagramul meu ( dumi_official ) și abonați-va pe canalul de Youtube să nu ratați nimic! V-am pupat!”, spune Dumi.

Iar la rândul său, Atlass a mărturisit: “Am început să fiu pasionat de muzică în jurul vârstei de 12-13 ani, perioada în care făceam freestyle fără să am habar ce e ăla. La un an distanță împreună cu un prieten din școală am strâns banii și am cumpărat un microfon mai bun și o pereche de căști, urmând să realizăm primele tentative de piese. De aici până spre finalul liceului am continuat să fac muzică, dar după terminarea liceului a urmat o perioada complicată și am luat pauză de la orice legătură cu muzică până acum, când Dumi a dorit să retrezească pasiunea mea de mult uitată. De aici a mai fost puțin până am ajuns în studio și planul lui a început să prindă viață”.

Vă invităm să ascultați piesa în continuare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *