Dunca Laurence a lansat single-ul Rest In Peace
2023-08-25 16:08:16

Dunca Laurence a lansat single-ul „Rest In Peace”. Piesa este continuarea lui „Electric Life” și „Skyboy”, primele două single-uri de pe viitorul album al lui Laurence – Skyboy.

„Piesa „Rest In Peace” este un cântec despre a oferi cuiva care îți frânge inima intrând și ieșind din viața ta, un simplu ultimatum: iubește-mă sau lasă-mă să mă odihnesc în pace”, explică Laurence, „Am fost o fantomă, un prizonier în casa pe care am construit-o impreuna. A venit și a plecat după bunul plac. Mi-a frânt încet inima. Așa că am făcut un ultimatum simplu: iubește-mă sau eliberează-mă. Iubeste-ma… sau lasa-ma sa ma odihnesc in pace”

Numai săptămâna trecută, Duncan Laurence și-a lansat melodia „Anything” pentru a sărbători nunta lui cu Jordan, la începutul acestei luni, la Stockholm.

Împreună cu această lansare, Duncan a anunțat și noua dată de lansare a albumului său: vineri, 22 septembrie.

Laurence a câștigat Eurovision Song Contest 2019 cu Arcade – care de atunci a strâns peste 20 de miliarde de stream-uri globale combinate. Piesa a ocupat locul 1 în topul viral global al Spotify la lansare și, în cele din urmă, s-a popularizat pe TikTok, acum avand peste 80 de miliarde de vizualizări pe platformă. „Arcade” a obținut certificări Gold/Platinum în 37 de țări, inclusiv Platinum în S.U.A.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *