Duncan Laurence a lansat Skyboy
2023-03-11 12:59:01

Duncan Laurence a lansat “Skyboy”, continuarea track-urilor Electric Life și I Want It All, primele două single-uri de pe viitorul album al lui Laurence.

„Mulți oameni nu cresc într-un mediu în care pot fi pe deplin ei înșiși, cu atât mai puțin să devină persoana care doresc să devină. Cântecul Skyboy este despre ruperea de acel mediu, de acea viață și de oamenii ei toxici”, explică Duncan Laurence. „Este vorba de a-ți permite și de a te accepta să începi să-ți urmărești visele și să-ți trăiești viața așa cum vrei. Înconjoară-te de oameni care te iubesc pentru ceea ce ești cu adevărat. Și trăiește viața pe care ești menit să o trăiești: fii tu pe deplin și fără scuze.”

Single-ul “Skyboy” este scris de Duncan Laurence împreună cu logodnicul său, compozitorul Jordan Garfield și producătorii Leroy Clampitt (Dua Lipa, Justin Bieber) și Wouter Hardy.

Astăzi, Duncan a anunțat și titlul și data lansării albumului: vineri, 26 mai, albumul său Skyboy va fi lansat. Albumul este disponibil pentru precomandă și pre-salvare.

Laurence a câștigat Eurovision Song Contest 2019 cu Arcade – care de atunci a strâns peste 20 de miliarde de stream-uri. Piesa a ocupat locul 1 în topul viral global al Spotify la lansare și, în cele din urmă, a decolat pe Tik Tok, cu peste 80 de miliarde de vizualizări pe platformă. „Arcade” a obținut certificări Gold/Platinum în 37 de țări, inclusiv Platina în S.U.A.

Duncan a colaborat recent cu cântăreața/compozitoarea/producătoarea Rosa Linn pentru „WDIA (Would Do It Again)”, pe care Billboard Magazine l-a salutat drept „un duet de după despărțire, care arată abilitățile vocale ale cântăreților”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *