După ce s-a logodit, Otilia lanseaza o super piesa cu Costi Ionita și Jay Maly
2023-08-30 21:19:25

Otilia lansează “Otro Trago”, o colaborare incendiară cu Costi Ioniță și artistul internațional Jay Maly. Artista arată că este în cea mai bună perioadă a vieții ei după ce acum 2 săptămâni s-a logodit, iar acum surprinde cu o nouă lansare.

“Otro Trago” emană o energie latino, iar Otilia și Jay Maly, ambii cu voci distinctive și seducătoare, sunt pregătiți să te facă să dansezi pe ringul de dans.

Așa cum este și numele piesei “Otro Trago” (tradus ca “Încă o băutură”), videoclipul a fost filmat într-un bar, Otilia apărând alături de un bărbat misterios. Întrebată cine este personajul masculin din videoclip și dacă este logodnicul ei, artista a răspuns că logodnicul ei va apărea într-un proiect viitor, unul foarte special pentru ea.

 

Duo-ul Costi Ioniță și Jay Maly au mai colaborat pentru alte 3 proiecte ce au fost hit-uri: “Jale” ce a strâns 103 milioane de vizualizări, “La Luna” ce are 31 milioane de vizualizări și “Bombon Bebe” cu 32 milioane de vizualizări.

Piesa te va face să simți că vara încă nu s-a terminat, așa că nu ezita să o asculți pe principalele platforme de streaming

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *