Dupa Danza Kuduro, Lucenzo lanseaza un nou fenomen reggaeton: Baila Pa Mi
2022-10-01 13:59:28

Lucenzo lansează „Baila Pa Mi” și transmite senzualitate și poftă de dans prin fiecare ritm vibrant, într-o piesă reggaeton care promite să răsune în cluburile de peste tot din lume.

 

„Baila Pa Mi” vorbește despre pasiune, dorință și determinarea de a trăi fiecare moment la maximum, fără compromisuri, fără angajamente. Soundul plin de energie al piesei semnate de Lucenzo poate face pe oricine să danseze, de parcă nimic nu ar mai conta.

 

Lucenzo, artistul ale cărui piese reușesc să vibreze cu milioane de oameni, cu fiecare lansare, transmite și de această dată energia pozitivă cu care ne-a obișnuit, aceeași energie care ne face să dansăm până la epuizare.

 

Când energia se întâlnește cu senzualitatea, „Baila Pa Mi” ne răsună în cap și ne dă imboldul de care avem nevoie pentru a ne lăsa purtați de dorință.

Lucenzo a devenit un artist de calibru mondial după lansarea piesei „Danza Kuduro”, care s-a dovedit a fi un adevărat fenomen, care a fost îmbrățișat de milioane de persoane din întreaga lume.

 

Pe numele real Luis Filipe Fraga Oliveira, artistul de orginie portugeză a lansat, de altfel, o mulțime de hituri de-a lungul carierei sale, printre care amintim: „No Me Ama”, „Obsesion” și „Baila Morena”. Cu peste 3,4 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Lucenzo este un artist premiat, ale cărui piese au ajuns în topuri importante.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *