Dupa succesul Nothing Hurts și Rampampam, Minelli lansează Heart Instructions
2022-02-12 22:02:00

Cu zeci de milioane de stream-uri pe platformele digitale, sute de milioane de vizualizări pe YouTube și zeci de performațe în topurile radio și TV din întreaga lume, Minelli este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Artista care a cucerit o lume întreagă cu single-urile “Nothing Hurts” și “Rampampam” revine în atenția iubitorilor de muzică cu o nouă piesă – “Heart Instructions”.

Nelipsită din clasamentele de specialitate, Minelli este gata să cucerească lumea cu un nou release. “Heart Instructions” este o piesă pentru care artista a lucrat alături de Viky Red, pe care a compus-o gândindu-se la cât de ușoară ar fi viața dacă ar exista un manual care să te învețe cum să ai relația perfectă.

“<<Heart Instructions>> este dedicată celor mai experimentați dintre noi, care înțeleg suișurile și coborâșurile din dragoste și viață. Când scriam acest cântec mă gândeam cât de extraordinar ar fi să existe un manual care să te învețe, pas cu pas, cum să îți construiești relația perfectă. Piesa este o amintire vie a serii în care eram în studio și visam la viața perfectă” a declarat Minelli despre noua lansare.

Cu un portofoliu impresionant de piese compuse, printre care se numară hit-urile “UP” și “Flashbacks”, cântate de INNA, piese ce au cucerit cu ușurință pozițiile fruntașe ale topurilor radio, dar și “F..K That” (Bastard!), un alt single care a reușit să fie No. 1 în Rusia pentru mai multe săptămâni, Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din România. Cu cele mai recente single-uri ale sale a dominat topurile din întreaga lume, “Rampampam” reușind performanța de a ajunge până pe poziția cu nr. 4 în Top 200 Shazam Global și pe poztia cu nr. 1 în Shazam Global Dance. Single-ul “Nothing Hurts” are și el parte de succes, fiind prezent pe radiourile din Polonia, Rusia, Ucraina, Lituania, Bulgaria, Croația, Ungaria sau Germania, dar și în topurile Shazam din întreaga lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *