E catchy, e de vara, e Goodie Goodie - noua piesa marca Pharfar x Serena
2021-04-23 15:16:57

Pharfar și Serena lansează astăzi „Goodie Goodie”, piesa care ne va îndemna să simțim ritmul verii. Este un imn al fericirii și al iubirii redescoperite.

„Please give me some goodie goodie” este primul lucru la care ne gândim când auzim că se lansează o super-piesă. Cu siguranță, această creație, rezultată din colaborarea între doi artiști din lumi total diferite, nu va dezamăgi. Cu un vibe de vară la care visăm cu toții, Goodie Goodie se va auzi în fiecare cafenea sau club, și bineînțeles, în toate sufrageriile iubitorilor de atmosferă și muzică.

Pharfar se menține ferm drept unul dintre producătorii de top din Danemarca, mai ales când vine vorba de reggae și dancehall. Succesul său a condus la hituri și discuri multiplatinum, atât ca producător, membru al trupei Bikstok Røgsystem, cât și ca artist solo. Single-ul său de debut, „La’ Mig Rulle Dig” a fost cel mai mare hit danez al verii 2013 și a primit 3 Discuri de Platină pentru streaming.

Pharfar a produs pentru multe dintre vedetele naționale și internaționale, precum Natasja (RIP), Vybz Kartel, Busy Signal, Sizzla și Michael Rose. Artistul își îndreaptă acum atenția către scena internațională, pentru a-și putea împărtăși pasiunea și muzica sa cu și mai mulți ascultători, la nivel global. Pharfar are peste 43.000 de ascultători lunari pe Spotify.

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la 14 ani, când a început să încarce coveruri pe YouTube. Vocea ei unică a fost repede remarcată de către diverși producători, ceea ce i-a asigurat colaborări cu dj cunoscuți, atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional –  Emil Lassaria sau LLP (Persia).

A debutat cu Safari, care a avut succes peste noapte în Europa Centrală și de Est. Safari a intrat în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaidjan, adunând peste 149 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 27 de milioane de audiții pe platformele de streaming. Serena se bucură de peste jumătate de milion de ascultători lunar pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *