Easy life a lansat albumul MAYBE IN ANOTHER LIFE...
2022-10-07 17:43:21

Easy life a lansat albumul „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”. Un proiect captivant și ambițios în ceea ce privește sunetul și povestea lui, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” duce trupa britanică la un nivel cu totul nou. Albumul a fost introdus printr-o serie de single-uri deja lansate – „BEESWAX”, „DEAR MISS HOLLOWAY”, „OTT”, „ANTIFREEZE” și „FORTUNE COOKIE” și include colaborări cu BROCKHAMPTON, Kevin Abstract, BENEE și Gus Dapperton.

Easy life a anunțat recent un turneu uriaș în Marea Britanie, Europa și America de Nord pentru anul 2023, inclusiv cele mai mari concerte ale lor vreodată la Alexandra Palace din Londra și Motorpoint Arena din Nottingham.

„MAYBE IN ANOTHER LIFE…” este un album cu elemente speciale. Atât în ​​momentele sale haotice, cât și în cele melancolice, producția lui Murray vede noi culmi creative: influențele variază de la energia hip-hop a lui Odd Future până la nostalgia anilor 70 a lui Elton John, cu o paletă vizuală colorată, inspirată de clasicele animații Disney. Dacă albumul de debut „life’s a beache” a fost partea însorită – un studiu realist al Angliei de mijloc, în „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” observațiile ascuțite ale lui Murray despre britanicii moderni sunt mai dure. Cu 2 proiecte în top 10 și zeci de mii de bilete la nivel mondial deja vândute, călătoria incredibilă a grupului continuă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *