easy life a lansat single-ul BEESWAX
2022-04-29 08:23:00

easy life a lansat single-ul “BEESWAX”, alături de un videoclip realizat de Racer. Este primul material nou al trupei de succes de la albumul de debut, „life’s a beach”, care s-a clasat pe locul 2, fiind al doilea proiect al trupei care ajunge în top 10. Acesta a fost urmat de o serie uriașă de spectacole sold-out. Easy life se află în prezent într-un turneu în Europa și SUA, înaintea unei veri incarcate de festivaluri, inclusiv Glastonbury, Big Weekend de la Radio 1, TRNSMT și Summersonic din Japonia.
Noua piesă este un flux de conștiință despre confidențialitate și viață privată prin care oamenii sunt îndemnați să-și vadă de propriile treburi. „BEESWAX” prezintă abilitățile de producție ale liderului Murray Matravers (pentru aceasta el a colaborat cu Fraser T. Smith), precum și abilitatea înnăscută a trupei de a surprinde detaliile vieții britanice.
În propriile cuvinte ale lui Murray, „Piesa este în esență despre oamenii care sunt băgăcioși. Într-un univers de după lockdown, este ușor să simțim că trăim sub microscop, totul se simte mult mai invaziv și copleșitor după ce am fost închis atât de mult timp acasă. Anxietatea socială a fost ceva despre care am scris întotdeauna, dar simt că acesta este un sentiment universal acum mai mult ca niciodată. Am vrut să lansăm „BEESWAX” mai întâi pentru că din punct de vedere sonor pune bazele a ceea ce urmează: în ceea ce privește producția, saturația și distorsiunea sunt o parte masivă a acesteia. De asemenea, m-am jucat mult cu producția vocală și mi-a plăcut să mă fac să par de nerecunoscut. Sper că fanii easy life apreciază ritmul și urgența acestei melodii.

În ultimii ani, easy life a deschis o nouă lume pentru trupele din Marea Britanie. Observațional, universal și profund personal, albumul de debut „life’s a beach” a explorat o fantezie de evadare a tristei Anglie de mijloc: iată un memento pentru a găsi aspectele pozitive, chiar și în cei mai întunecați dintre ani, povestite prin prisma unei evadari la mare. La lansare, câștigătorii premiului NME au devenit prima trupă care a cântat în Fornite (cel mai mare important din lume), apărând și la „Jimmy Kimmel Live!”. Iată o trupă care merge acolo unde ceilalți nu o fac și își aduce publicul global mai aprope de următorul capitol al experienței easy life.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *