Easy Life face echipă cu BENEE pentru single-ul OTT
2022-07-10 19:08:49

Easy Life face echipă cu BENEE pentru single-ul “OTT”. Este cea mai recentă previzualizare a viitorului album al trupei din Leicester, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”. Materialul discografic va fi lansat pe 12 august.

„OTT” este un cântec despre extreme, moderație și echilibru. Înregistrată de la distanță de către Murray și starul pop din Noua Zeelandă, BENEE, piesa este despre discuția pe care dorești să o ai cu cineva care se află într-o serie autodistructivă. În timp ce se ocupă de temele centrale ale albumului de regret, exces și deschidere, „ca majoritatea lucrurilor din easy life”, comentează Murray, „mai există încă acel element de optimism: poate, cu suficientă grijă și atenție, ceva se poate face. BENEE a zdrobit-o – vocea ei este ca apa și este o adevărată regină a melodiei.” BENEE, între timp, comentează: „sunt atât de încântată că am lucrat cu băieții din easy life!!!”

În 2022, easy life – o trupă de evadare, formată pe viziunea hedonistă a „fără regrete” – pare obligată să-și pună etosul la încercare. Melancolic, înălțător și extrem de sofisticat, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” este o înregistrare despre modul în care alegerile noastre ne definesc, la bine și la rău, și relatează cum să facem pace cu lucrurile pe care nu le putem controla. De-a lungul timpului, producția de clasă mondială a lui Murray absoarbe influențe, de la energia hip-hop maniacă a lui Odd Future până la o paletă vizuală plină de culoare, la fel de inspirată din animația clasică Disney, precum și de arta noveau-ului de vis al lui Wes Anderson.

„OTT” este o piesă care urmează să fie în curând pe „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”, urmând imediat după „if life’s a beach” din 2021 (al doilea proiect de la easy life care ajunge în top 10). După concerte epuizate în Brixton până la concerte în Europa, SUA – și o adevărată arenă în orașul lor natal, Leicester –, seria extinsă de festivaluri de vară a trupei continuă cu date care urmează să vină. easy life a confirmat în plus detalii despre un turneu intim la magazinule de discuri din Marea Britanie, precum și un alt turneu complet în SUA și date în Australia și Coreea de Sud.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *