easy life face echipă cu Gus Dapperton pentru piesa ANTIFREEZE
2022-09-16 16:08:02

easy life face echipă cu Gus Dapperton pentru piesa “ANTIFREEZE”. Melodia a fost primită ca cea mai tare înregistrare din lume de la Radio 1 și prezintă în avanpremieră cel de-al doilea album mult așteptat al trupei din Leicester, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…”. Acesta va fi lansat pe 7 octombrie și conține piesele deja lansate „BEESWAX”, „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” feat. Kevin Abstract și  „OTT” alături de BENEE.

După ce au făcut turnee împreună în 2018, „ANTIFREEZE” a fost scris din cauza lockdown-ului de Murray și Gus Dapperton. Iată doi tineri care găsesc un teren emoțional comun chiar și prin Zoom și își împing sunetele și povestirile într-un loc nou. „ANTIFREEZE” vine alături de un videoclip trippy filmat la New York în timpul turneului din SUA, extinzând lumea vizuală plină de culoare a lui „MAYBE IN ANOTHER LIFE…” înainte de lansarea sa luna viitoare.

În 2022, easy life – o trupă de evadare, formată pe viziunea hedonistă a „fără regrete” – pare obligată să-și pună etosul la încercare. Melancolic, înălțător și extrem de sofisticat, noul proiect este o înregistrare despre modul în care alegerile noastre ne definesc, la bine și la rău, și relatează cum să facem pace cu lucruri pe care nu le putem controla. De-a lungul timpului, producția de clasă mondială a lui Murray absoarbe influențe, de la energia hip-hop maniacă a lui Odd Future până la o paletă vizuală plină de culoare, la fel de inspirată de animația clasică Disney, precum este art noveau-ul de vis al lui Wes Anderson.

„MAYBE IN ANOTHER LIFE…” urmează albumul de debut din 2021 „life’s a beach” (al doilea proiect al Easy Life care ajunge în top 10), în care grupul pionierat a vândut spectacole, de la două întâlniri la O2 Brixton Academy până la concerte în Europa, SUA, și o adevărată arenă în orașul lor natal, Leicester. Vara extinsă de festivaluri pentru easy life a fost urmată de primele lor spectacole în Australia, Japonia și Coreea de Sud.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *