Ecaterine X Dimitri, lansează piesa si videoclipul “Que nos a pasado”
2018-09-12 12:27:54

“Que nos a pasado”, este o piesa latino, antrenanta, ce te face sa vibrezi de la primele acorduri muzicale. Ce nu te lasa sa stai jos, dacă ai “sangre caliente”. Credem ca Ecaterine, are o atitudine perfecta pentru stilul Latino, reggaeton, iar Dimitri o completează cu vocea si acordeonul, specific stilului latin.
Piesa “Que nos a pasado”, a fost scrisă si produsă in studiourile Young Spirit Records, chiar de protagoniștii principali, Ecaterine si Dimitri.

“Era o altfel de zi, cu o încărcătura emoțională aparte, ne plimbam cu bicicletele eu si Dimitri, si am zis, hai sa intram in studio, sa profitam de starea atipica, dar prolifică pentru creație, s-a dovedit mai târziu.
Din clipa in care, a dat “record”, Dimitri, am simțit refrenul, ulterior strofele si partea lui Dimitri.
Iar in următoarele zile, căutam solo-ul la acordeon, care culmea, ne-a venit la pian, dar știam ca va suna divin, pe acordeon, bucățică mea preferata din piesa.
Nu credeam vreodată, ca pot trai astfel de stări; creând, muzica ma înălța. Muzica este ca si matematica. Cu posibilități infinite.”, declara Ecaterine.

Videoclipul a fost filmat si regizat de Adrian Anghel, “Anghel Brothers”, la vecinii noștri bulgari. “Am avut o echipa extraordinara la filmări, si ne dorim sa colaboram si pe viitor.”, declara Dimitri.

Ecaterine si Dimitri, nu sunt la prima colaborare muzicala, ei au împreuna, mai multe single-uri lansate, printre care: “Zi cu soare”, “Chiky Lala”, “Flăcări in rai”, “Adrenalina”, “Sanctuar”, “Lalala”, “Ma mint” si proiectul, “Human”, ce include: “Aripi de sticla”, “Inimi sincronizate” si piesa “You”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *