Ecouri ale adevărului - "Dis-Moi" - Ștefania
2024-10-04 17:55:35

Show me if you really love me…

“Dis-Moi” explorează în profunzime tumultul emoțional al iubirii – acele cuvinte dulci pe care toți le dorim, dar știm că doar faptele contează cu adevărat. Ștefania își pune sufletul în fiecare notă, capturând perfect esența dorinței și a vulnerabilității. Piesa este plină de melodii de chitară copleșitoare și armonii bogate care creează o atmosferă emoționantă.

Vocea ei trece de la tandrețe și delicatețe la forță și pasiune, exprimând urcușurile și coborâșurile dintr-o relație de iubire. Pe măsură ce repetă “Dis-Moi”, simți acea nevoie profundă de sinceritate și conexiune autentică. Melodia îmbină minunat puterea interioară cu dorința, amintindu-ne că iubirea adevărată merge dincolo de promisiuni goale – este despre acele acțiuni semnificative care confirmă cuvintele. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de Sebastian Tudor și Ștefania, iar producția a fost realizată de CST.

Stefania – Dis-Moi | Official Video
Ștefania este o artistă completă, care îmbină armonios muzica și dansul, implicându-se mereu în totalitate în fiecare aspect al creațiilor sale. Este o sursă inepuizabilă de energie, emanând vibrații pozitive către toți cei din jurul ei și trăind fiecare moment la intensitate maximă. Piesele sale sunt ca un vârtej de emoții pentru ascultători, fiind puse întotdeauna într-un show impecabil și de neuitat.

Faima muzicală a Ștefaniei a debutat acum 7 ani, când a publicat o versiune cover a piesei „Nentori” interpretată de Arilena Ara. După ce a împărtășit videoclipul pe canalul său personal de YouTube, chiar Arilena a fost uimită de talentul artistei și a decis să o promoveze. Astfel, Ștefania a hotărât să facă primii pași în lumea muzicii din România, lansând piesa “Drinking about you”, piesă care i-a adus o comunitate și mai mare de fani. În 2024, a obținut un succes major cu „Ma Bebe”, colaborarea sa cu Faydee. Piesa a urcat rapid în topurile românești, rămânând în Top 10 cele mai difuzate piese la radio timp de 11 săptămâni și atingând poziția maximă de #2. Mai mult decât atât, recent a colaborat cu Dhurata Dora pentru “Kef Halak”.

Păreri?

47 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *