Egalitate în iubire - Cel mai eu - wrs x Holy Molly
2023-07-28 21:33:07

Binele meu nu rănește pe nimeni…

Când nu ești acceptat pentru cine ești, alegi să te îndepărtezi, doar că există riscul ca în urma ta, să îi lași pe cei dragi, în fața cărora nu există prejudecăți. wrs și Holy Molly vin în sprijinul organizației nonguvernamentale ACCEPT alături de piesa ,,Cel mai eu”.

Din cercetările desfășurate pe teritoriul României, reiese că familia stă în topul lucrurilor importante pentru oameni. Cu toate acestea, persoanele din comunitatea LGBTQIA+ se confruntă cu limitări și restricții în ceea ce privește drepturile lor de formare a unei familii, alegând de multe ori să părăsească țara, lăsându-și părinții și apropiații în spate. Astfel, asociația ACCEPT demarează prima campanie care se uită spre toți părinții care vor să-și vadă copiii iubiți și acceptați în propria țară.

Piesa ,,Cel mai eu” vorbește despre sinceritate, sinceritate în iubire, cu sinele și vizavi de toți cei care ne sunt aproape, aducând viziunile lui wrs și ale lui Holy despre ce înseamnă normalitatea și libertatea. Piesa a fost scrisă de către artiști, cu ajutorul lui Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de producție.

Campania derulată de asociația ACCEPT încurajează semnarea petiției pentru recunoașterea și protecția legală a tuturor familiilor, pentru ca toată lumea să aibă parte de drepturi egale și pentru că fiecare familie merită să se simtă acasă în România.

,,Sper ca piesa asta să deschidă cât mai multe inimi.” ne spune wrs.

<<Cel mai eu>> este cea mai puternica mișcare în care am fost implicată. Împreună cu WRS și Alex Turcu, am pus o părticică de suflet pe note și am cântat despre libertate, normalitate și familie, în orice formă. Am închis ochii și ne-am imaginat o societate în care oamenii râd, se țin de mână liberi pe stradă, își croiesc drumul lin și curat, fără a fi afectați în vreun fel de cum își trăiesc ceilalți viața.

Fiecare om are dreptul la respectarea vieții private și de familie, fiecare om are dreptul la a iubi fără limite impuse, la A FI.

Nu e nevoie să ne acceptăm, nu e nevoie nici măcar să ne înțelegem între noi. E nevoie doar să ne dăm voie unii altora să trăim. La finalul zilei, fiecare are parte de o experiență umană pe pământ, iar <<Binele meu nu rănește pe nimeni>>. ne spune Holy Molly.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *