Eleva Stage Academy by Lora, Annei, isi face debutul in muzica
2016-06-23 17:25:05

Annei este prima dintre elevele scolii Lorei, Stage Academy, care lanseaza un single, impreuna cu un videoclip spectaculos – “Intreg”.

Annei ne arata cum prin munca si perseverenta, iti poti indeplini visul. Premiata la nai si pian, aceasta studiaza si canto si productie muzicala, motiv pentru care la varsta de doar 12 ani a participat la compunerea primului sau single, realizat in cadrul Stage Studios.

Tanara artista da dovada de o atitudine de star in videoclipul primului sau single, “Intreg”, produs, de asemenea, de catre Stage Academy.

Annei ne canta despre o poveste de dragoste ce are in prim plan personaje cu care ne putem identifica foarte usor la orice varsta.

Clipul a fost realizat intr-o serie de locatii idilice din Bulgaria de catre o echipa profesionista care a colaborat cu artisti de renume precum Adrian Sina, Inna, Alexandra Stan, Dorian Popa & What’s UP, iar Annei a avut de infruntat temperaturi scazute si multe ore de filmare, insa le-a facut fata cu brio, exact ca o artista desavarsita.

“Nu a fost usor la filmari, insa mi-am dorit tare mult ca totul sa iasa bine si asa am reusit, impreuna cu echipa, sa facem un videoclip super! Abia astept sa vad impresiile celor care o vor asculta. Sper sa aveti parte de aceiasi fiori ca si mine”.

Ca orice adolescenta, Annei adora sa faca shopping, sa descopere ultimele tendinte in materie de make-up si sa stea la povesti cu prietenele sale.

“Intreg” este primul single dintr-o cariera ce se anunta de pe acum a fi una plina de hituri.

Stage Academy by Lora este prima academie privata din Sud-Estul Europei care antreneaza in regim 360 grade talentele viitorilor artisti.

Asadar, haideti sa-i uram bun venit in industria muzicala frumoasei artiste, Annei, si sa urmarim impreuna clipul single-ului “Intreg”! Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *