Eligarf, artista care cântă cu Raluka, s-a întors în România după ce s-a îndrăgostit. A muncit 8 ani în Italia înainte de a se lansa în muzică
2024-07-06 00:46:38

Eligarf se numără printre noile senzații din industria muzicală românească, marcând deja o colaborare cu îndrăgita Raluka, care apare alături de tânăra artistă în piesa “Șah mat”. Videoclip-ul senzual le pune pe cele două în valoare, iar ținuta pe care o afișează celebra vedetă este extrem de sexy. Totuși, tânăra alături de care colaborează s-a lansat în muzică după ce a locuit timp de 8 ani în Italia, întorcându-se în țara natală după ce s-a îndrăgostit.

Eligarf, artista care a muncit 8 ani în Italia înainte de a se lansa în muzică

 

Eligarf este artista cu un timbru inedit, care a făcut-o pe Raluka să își dorească o colaborare după ce a ascultat câteva piese, iar “Șah mat” nu dezamăgește! Totuși, tânăra nu și-a urmat visul imediat după ce a terminat liceul. Născută și crescută lângă Bacău, ea a plecat la vârsta majoratului în Italia pentru a munci. Acolo a regăsit-o pe sora ei, care i-a facilitat mutarea.

 

“Încă mă prezint Bianca! Sunt din Bacău, dintr-un sat, mai precis Nicolae Bălcescu. E foarte frumos acolo! E foarte aproape de Bacău. Ești din sat, dar ai facilitățile unui oraș! Aveam colegi care erau din sate mai îndepărtate, făceau naveta, ajungeau în vreo două ore cu mașina. Noi, cei de acolo, făceam maxim o oră până în Bacău dacă era trafic! Am plecat în Italia la 18 ani. Nu mi-a fost foarte greu pentru că eram destul de retrasă, nu aveam prieteni, deci nu puteam să zic că o să îmi lipsească! Sora mea se afla deja cu familia acolo, m-au ajutat toți să îmi găsesc un loc de muncă, să mă adaptez. Am găsit un loc de muncă fain, cu oameni minunați! Cumva, am avut mereu noroc de oameni super!”, spune Eligarf.

S-a întors în România după ce s-a îndrăgostit

 

Chiar dacă avea un job stabil în Italia, Eligarf s-a îndrăgostit după ce o persoană specială a intrat în viața ei. Tânăra s-a decis să renunțe la viața din Italia și să se întoarcă în România pentru dragoste. Astfel, ea și-a putut urma și visul, implicându-se în muzică și colaborând cu o artistă care nu mai are nevoie de prezentare.

 

“Am stat 8 ani în Italia, dar deja după primii 4 ani am început să mă întreb dacă mai este loc de mine acolo. Era totul foarte bine, aveam un job stabil, știam că intră banii de salariu în fiecare lună, la data fixă. Totuși, eram prea tânără ca să am o viață atât de monotonă! Voiam să mă întorc! Eram destul de fricoasă până când a apărut o anumită persoană. Am zis: “OK, a venit momentul!”. M-am întors din dragoste, din dragostea pentru familie, pentru mine, pentru această persoană superbă, dar și pentru muzică!”, a adăugat tănăra artistă.

Păreri?

36 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *