Ella Mai a lansat varianta deluxe a albumului Heart On My Sleeve
2023-02-03 17:58:12

Ella Mai a lansat varianta deluxe a albumului “Heart On My Sleeve”. Artista anunță turneul Heart On My Sleeve, al treilea turneu principal din cariera. În 2018, ea a început cu Boo’d Up Tour, alăturându-se în cele din urmă lui Bruno Mars în turneul 24k Magic World. După lansarea albumului ei de debut, Ella Mai, Ella a lansat The Debut Tour în 2019, iar mai târziu, în acelasi an, a deschis pentru Ariana Grande în Sweetener World Tour.

Turneul Heart On My Sleeve va începe în Connecticut, pe 31 martie, și va ajunge in 34 de orașe din SUA, cu finalul in Toronto. Ella va cânta și în Los Angeles, New York și Atlanta.

Pe lângă muzica lansată anterior, turneul urmează cel mai nou album al lui Ella, Heart On My Sleeve. Aceasta va fi prima dată când cântăreața interpretează piese noi de pe albumul deluxe. „Piesele de pe aceasta varianta sunt unele dintre melodiile mele preferate în prezent, așa că sunt fericit să le pot împărtăși lumii”, spune Ella. „Pot să aduc o viață nouă unei lucrări care are un an, dar rămâne foarte aproape de inima mea. La fel și cu turneul Heart On My Sleeve. Este prima dată când voi cânta unele dintre aceste piese live. Este aproape ca și cum să-ți citesc jurnalul cu voce tare în fața unui public, dar nu există un loc mai bun pentru a fi vulnerabilă decât în muzica mea și pe scenă cu fanii mei.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *