Ellie Goulding a lansat albumul Higher Than Heaven
2023-04-10 16:05:30

Ellie Goulding a lansat albumul “Higher Than Heaven”. Cu single-urile „By the End of the Night”, „Easy Lover”, „Cure for Love”, „Let It Die” și „Like a Saviour”, albumul este plin de hituri. Lansarea urmează succesul „Miracle” cu Calvin Harris, care a intrat în clasamentul oficial al Marii Britanii pe locul 3 și se află în fruntea clasamentului oficial al single-urilor săptămâna aceasta.

Higher Than Heaven a văzut-o pe Ellie colaborând cu câțiva dintre cei mai buni din muzica pop pentru a crea albumul, Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua). Lipa) și Andrew Wells (Halsey, Yungblud). Proiectul prezintă vocea lui Ellie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cea mai bună calitate, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.

Vorbind despre noul album, Ellie explică: „Sunt atât de bucuroasă că în sfârșit împărtășesc acest album cu toată lumea. Când îl ascult din nou, mă vizualizez plutind, încet în jos, dar niciodată căzând. Sper că toată lumea să ia ceva pozitiv din el – eu doresc ca oamenii să asculte acest disc și vor să danseze și să se îndrăgostească unul de celălalt și de ei înșiși.”

La începutul acestui an, Ellie s-a întors pe scenă pentru două spectacole intime sold out la emblematicul KOKO din Camden din Londra, unde a captivat publicul cu un set format din hiturile ei anterioare, alături de single-uri recente și muzică de pe album. Evening Standard a anunțat spectacolul drept „un spectacol glorios” și i-a acordat cinci stele. Mai târziu în acest an, Ellie se va angaja în turneul său european „Higher Than Heaven”, începând cu 16 octombrie, la Dublin.

Până în prezent, Ellie a sărbătorit 10 single-uri de platină, trei albume #1, două premii BRIT, o nominalizare la premiile GRAMMY și o nominalizare la Globul de Aur. Ea a vândut peste 27 de milioane de albume și 218 milioane de single-uri, a acumulat 43 de miliarde de stream-uri în întreaga lume. Ellie este, de asemenea, una dintre cele mai ascultate artiste feminine pe Spotify, cu peste 8 miliarde de stream-uri. Cu peste 50 de milioane de urmăritori combinați pe platformele sale sociale, ea a câștigat, de asemenea, Premiul Diamond de la YouTube, cu 10 milioane de abonați pe canalul ei YouTube și peste 6,8 miliarde de vizionări la nivel global.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *