Ellie Goulding a lansat Let It Die și anunța data lansării noului album
2022-10-21 17:24:40

Astăzi, megastarul pop Ellie Goulding dezvăluie detalii despre cel de-al cincilea album de studio – „Higher Than Heaven”, care va fi lansat pe 3 februarie 2023. Pe lângă acest anunț, Ellie a distribuit și o nouă piesă de pe viitorul album, „Let It Die”.

Anunțul albumului vine imediat după cea mai recentă lansare solo a lui Ellie, „Easy Lover” și, mai recent, „All By Myself”, lansarea ei în colaborare cu Alok și Sigala. Noua eră a muzicii lui Ellie, prezentată cu ajutorul lui Greg Kurstin (Sia, Maggie Rogers, Elton John), Jessie Shatkin (Charli XCX, Years & Years), Koz (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) și Andrew Wells (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) și Andrew Wells (Sam Ryder, Madonna, Dua Lipa) Halsey, Yungblud.
„Higher Than Heaven” este plin de hituri care prezintă vocea lui Ellie în centrul scenei, în timp ce producția este muzică pop la cel mai bun nivel, cu linii de bas puternice, sintetizatoare în creștere și melodii euforice.

Vorbind despre noul album, Ellie explică: „Cu siguranță a existat un întuneric care a fost palpabil în studio, cu toată lumea trecând diferit prin asta. Cred că din acest motiv, nimeni nu a vrut să stea și să se plângă din cauza unei relații sau vreo dramă. Așa s-a adunat acest album. Proiectul este despre a fi îndrăgostit pasional. Dar este o hiper formă de iubire, aproape ca un sentiment indus de droguri. Se simte aproape artificial și există potențialul unui accident…”

Luna aceasta a marcat și aniversarea a 10 ani de la cel de-al doilea album al lui Ellie, „Halcyon”, care s-a clasat pe locul 1 în Marea Britanie și a rămas în top 100 timp de peste doi ani. Pentru a marca aniversarea, Ellie a lansat un nou proiect digital „Halcyon Nights” – Partea 1 este albumul original, iar Partea 2 cuprinde melodii bonus din era Halcyon, inclusiv șase melodii care nu au fost niciodată disponibile pentru redare până acum.

Cel mai recent album al lui Ellie „Brightest Blue” a fost lansat în iulie 2020 și a fost al treilea album al artistei care a debutat pe locul 1 în Marea Britanie. Înregistrarea a văzut-o pe Ellie adoptând o abordare mai personală și dezbrăcată, permițând fanilor săi să arunce o privire asupra laturii ei mai vulnerabile a compoziției ei. De-a lungul albumului, Ellie a colaborat cu alți scriitori și interpreți importanți, cum ar fi serpentwithfeet, Tobias Jesso Jr. și Patrick Wimberly, printre alții.

Până în prezent, Ellie a sărbătorit trei albume #1, două premii BRIT, două nominalizări la premiile GRAMMY și o nominalizare la Globul de Aur. Ea a vândut peste 18 milioane de albume și 140 de milioane de single-uri și a acumulat 23 de miliarde de stream-uri în întreaga lume. Cu peste 50 de milioane de urmăritori combinați pe platformele ei de socializare, ea a câștigat, de asemenea, Premiul Diamond de la YouTube, cu 10 milioane de abonați pe canalul ei YouTube și peste 5 miliarde de vizionări la nivel global.

Alături de cariera ei muzicală incredibilă, Ellie este o activistă și filantropă care își folosește platforma pentru a implica tinerii în problemele globale. În 2017, Goulding a fost distinsă cu Premiul ONU pentru Voci Noi și, ca recunoaștere a activismului său, a devenit ambasador de bunăvoință pentru ONU Mediu. La începutul acestui an, Goulding a devenit, de asemenea, câștigătoare a premiului TIME100 Impact și, la scurt timp, a fost anunțată ambasadorarea la WWF.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *