Elton John & Dua Lipa - „Cold Heart (PNAU Remix)"
2021-08-13 16:35:00

Elton John și Dua Lipa au lansat astăzi, 13 august, noua lor colaborare – „Cold Heart (PNAU Remix)”, o piesă de dans, veselă, „Cold Heart” a adus împreună doi dintre cei mai apreciați artiști pentru o colaborare pentru prima dată.
„Sămânța” colaborării a fost plantată după ce Dua l-a invitat pe Elton pentru o discuție live pe Instagram în care acesta a vorbit despre experiențele sale referitoare la Studio 54, înainte ca Dua să lanseze albumul de remix-uri „Club Future Nostalgia”.
O relație de prietenie bazată pe respect s-a întemeiat, urmând ca Elton să apară ca invitat special în live stream-ul spărgator de recorduri al artistei, Studio 2054. Ulterior, Dua a cântat la The Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party, în care s-au strâns trei milioane de dolari pentru fundație.

„Cold Heart” este, în același timp, ușor de recunoscut și contemporană – o piesă modernă de dans bazată pe patru dintre cele mai clasice piese ale lui Elton combinate împreună de către producătorii și trupa electro australiană PNAU – „Kiss The Bride” (originală din albumul „Too Low For Zero”, lansat în 1983) „Rocketman” (de pe „Honky Chateau” din 1972), „Where’s the Shoorah?” (de pe albumul dublu din 1976 „Blue Moves”) și „Sacrifice„ (de pe „Healing Hands” din 1989). Anterior, PNAU a ajuns pe locul întâi în U.K. în 2012 cu albumul aclamat de criticii de specialitate – Elton Versus PNAU „Good Morning to the Night”.

Elton John a spus: “Ultimele 18 luni au fost dificile, dar nefiind pe drumuri a însemnat de fapt că am avut timp să mă întorc la rădăcinile mele când făceam sesiuni și să colaborez cu niște artiști minunați. Și, având oportunitatea să petrec timp cu Dua, chiar și de la distanță, a fost incredibil. Mi-a dat așa de multă energie. Ea este cu adevărat o artistă și o persoană minunată, plină de creativitate și idei. Energia pe care a adus-o piesei „Cold Heart” m-a dat pe spate.”

Dua Lipa a spus: “De când ne-am întâlnit prima dată online, am simțit o conexiune. Elton este un artist care inspiră și are un simț al umorului obraznic – o combinație perfecta. A fost o adevărată onoare și un privilegiu să colaborez pentru această piesă cu el. Este așa de specială, cu câteva dintre piesele mele preferate clasice ale lui Elton John combinate – Am adorat să iau parte la această experiență atât de creativă și veselă. Abia aștept să aud piesa peste tot în această vară.”

PNAU a spus: “Pregătind scena pentru doi dintre cei mai grozavi interpreți din lume în ziua de astăzi, Sir Elton John și Dua Lipa, am știut că trebuie să fim profunzi, să-i transportăm în lumea noastră, a clubului psihedelic luminat de lasere de culoare neagră. Unde toți ne putem întâlni pe ringul de dans, uitând de lume și pierzându-ne în apele vindecătoare ale muzicii și iubirii eterne.”

Single-ul este însoțit și de un videoclip răpitor create de animatorul și regizorul din Hamburg, Raman Djafari. Videoul urmărește versiunile animate ale lui Elton și Dua în timp ce pășesc într-o lume dinamică și euforică, înainte să fie despărțiți de planetele lor care se îndepărtează. O paralelă frumos desenată și isteață a ultimului an și jumătate în carantină, videoul își atinge apogeul vesel și emoționant cu reuniunea caracterelor.

După 18 luni în care mulți artiști au luat o pauză și au așteptat să dispară norii Covid-ului, Elton și Dua au continuat să împingă limitele și să sfideze orice așteptări. Și cu lansarea piesei „Cold Heart (PNAU Remix)”, lumea are imnul ideal de vară optimistic și plin de veselie ca să ne aducă aminte de vremurile bune.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *