Em Beihold a lansat single-ul Roller Coasters Make Me Sad
2023-02-26 20:45:33

 Em Beihold a lansat single-ul “Roller Coasters Make Me Sad”. Este imnul pentru oricine este confuz cu privire la motivul pentru care nu sunt mai fericiți când toți cei din jurul lor par să se distreze.

„Este vorba despre experiența cu „Numb Little Bug”, recunoaște ea. „În ziua în care a fost lansat, răspunsul a fost nebunesc. Ar fi trebuit să fiu fericită. În schimb, am simțit această presiune pentru a menține impulsul. Știam că tot ce urcă trebuie să coboare. Mă pregăteam pentru toamnă, pentru că a fost incredibil de bine. Nu puteam să mă bucur de plimbare.”

Recent, ea și-a unit forțele cu cântărețul și compozitorul Stephen Sanchez, certificat platină, din Nashville, pentru debutul televizat al piesei „Until I Found You”. Colaborarea lor a strâns aproape jumătate de miliard de stream-uri, în timp ce au captivat publicul cu o performanță uimitoare în The Late Late Show With James Corden. În plus, melodia a fost recent prezentată intens în episoadele finale ale filmului Netflix Ginny + Georgia.

Continuând un an deja uriaș, Em este confirmată că va deschide pentru Lewis Capaldi în turneul său din America de Nord din 2023. The 15 îl vede pe Em să se alăture lui Capaldi în cele mai emblematice locații din America de Nord, inclusiv Grand Ole Opry din Nashville pe 30 martie și Radio City Music Hall din New York pe 6 aprilie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *