EMAA revine cu un nou single – Sufletu’ Imun
2021-10-06 22:30:00

După ultima sa colaborare de succes alături de Carla’s Dreams pentru piesa “N-aud”, EMAA revine cu un nou single – “Sufletu’ Imun”, o piesă personală, unde versurile te vor purta departe de agitația zilelor, de gândurile apăsătoare, lăsând în urmă lor doar stările de bine. “Sufletu Imun” reprezintă, în sine, o stare pe care EMAA dorește să o trezească în fiecare ascultător.

” Sufletu’ Imun este o stare. Piesa nu cere și nici nu vrea nimic de la nimeni. Ea poate doar să dea, pentru cine are chef să primească. Mesajul este unul personal, subiectiv și are menirea să înlăture angoasele de zi cu zi, lăsând în locul lor optimism și liniște. Atunci când tristețea nu mai e o povară, iar fricile ne dau și mai mult curaj să mergem mai departe, lumea din jur devine, necondiționat, locul potrivit. Nu altă dată, nu în altă viață, ci acum.” ne transmite EMAA.

Piesa a fost scrisă și compusă de EMAA alături de 911 și de Alex Turcu, oamenii ce au pregătit și varianta finală a producției.

EMAA este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, versatilitatea sa artistică și pasiunea pentru compus fiind atuurile ce au dus la un val imens de simpatie din partea publicului. Colaborarea alături de Carla’s Dreams pentru piesa “N-aud” a fost un real succes, reușind să intre în YouTube Trending atât cu varianta oficială, cât și cu live-urile piesei. De asemenea, piesa se bucură de cea de-a șaptea săptămână consecutiv de locul 1 în topul săptămânal Media Forest, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului pe toate posturile radio din țară. Printre lansările anterioare se numără și single-ul „Zburatorul” sau colaborarea alături de The Motans pentru piesa “Insula”, piese ce s-au bucurat de susținerea celor mai importante posturi de radio. De asemenea, artista a lansat în luna decembrie a anului trecut primul ei album – “Macii înfloresc iarna”, album al cărui vizual reflectă în totalitate viziunea unică a artistei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *