EMAA și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ,,În alte vieți”
2024-02-19 20:46:48

Ți-aș fi dat timpul meu, ți-aș fi dat tot…

EMAA și Mario Fresh colaborează pentru prima dată și fac minuni cu versurile și vocile lor. Piesa „În alte vieți” vorbește despre povești de iubire care rămân inscripționate în timp cu fiecare gest și amintire frumoasă, care nu își găsesc loc în prezent și vor rămâne…pentru alte vieți. Pentru deznodământ dați un play piesei și lăsați-vă duși de val. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de EMAA și Mario Fresh, alături de Costel Dominteanu, Paul Iorga și Darius Taran pentru muzică. Producția a fost realizată de Costel Dominteanu și Paul Iorga.

„Un scenariu în care iubirea nu dispare atunci când cei dragi o fac; fără să vrea sau fără să mai știe ce vor. Mulțumesc pentru așa colaborare neașteptată și mă bucur mult că acum o pot împărtăși și cu voi”, ne spune EMAA.

„Am simțit piesa de la primele acorduri și imediat am reușit sa pun în cuvinte partea mea din piesă. Câteva minute mai târziu avea să iasă, oficial, cea mai tristă piesa de dragoste la care am participat, dar cu mare drag și cu toată implicarea de care dispun. Îi mulțumesc Emei pentru că s-a gândit la mine pentru această colaborare și, cred eu, am creat conexiunea potrivită pentru a lansa aceasta operă”, completează Mario Fresh.

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. În 2023, piesa sa ,,Cât mai lejer”, în colaborare cu Macanache, a stat 11 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #1, ,,În fiecare seară” a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlist-uri populare Apple Music și Spotify, iar “Free man falling” a ajuns pe coloana sonoră a serialului „Spy/ Master” realizat de HBO Max. De asemenea, artista a colaborat cu The Motans pentru piesa ,,La ce te gândești”, foarte bine primită de fanii artiștilor și cu ȘATRA B.E.N.Z. pentru „Prima zăpadă”. Primul single lansat în 2024 se intitulează ,,Roșu stins”.

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști și compozitori din teritoriul românesc. În 2023, artistul a cucerit publicul cu numeroase hituri precum ,,Ai fost”, alături de Alina Eremia, care a devenit și cea mai ascultată piesă a anului de pe radio, ,,Umbre”, alături de Connect-R, ,,Inimă stai”, în colaborare cu Johny Romano și RENVTØ, dar și ,,Și ce dacă”, care încă se bucură de succes și este în Top 10 Media Forest. Artistul s-a făcut recunoscut în peisajul industriei muzicale datorită versatilității sale și a unor piese precum „Brațe străine”, alături de Andra, „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, și „Solo”. 2024 se anunță unul plin de surprize pentru fanii artistului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *