Emrah İş si RaMona sparge topurile internationale cu noul single, “In the club”
2016-01-25 16:28:06

RaMona revine in atentia publicului si lanseaza un nou single, “In the club”, o piesa in colaborare cu Emrah İş, un Dj talentat din Turcia.

“In the club” a intrat inca din prima zi a lansarii direct pe locul #26 in ITunes Chart, fiind o melodie ritmata, energica ce se poate asculta deja in cluburile si radiourile din Turcia, cum ar fi: Number One FM, Pal Station, Metro FM, Kral World sau Radio Mydonose.

“Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare si de rezultatul care a iesit in final! 🙂 Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut in Vietnam, unde fiecare dintre noi trebuia sa sustina un concert, iar de atunci am pastrat legatura. Emrah a venit cu ideea unei colaborari, mi-a trimis piesa si in momentul in care am ascultat-o, ritmul ei dinamic cu influente orientale care pur si simplu te ridica la dans, m-a surprins placut, iar inspiratia a venit de la sine.
Sper ca noul single “In the club” sa fie pe placul publicului si sa aiba un efect pozitiv si optimist asupra ascultatorilor! :)”, declara frumoasa artista.

Piesa “In the club” este compusa de Emrah İş si RaMona, mixajul si masterul a fost facut de Tom Fall in Olanda si beneficiaza de un lyric video realizat de cei de la Gentlemen Visuals.

Va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single semnat Emrah İş & RaMona, “In the club”, dupa care va astept cu impresii. Listen!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *