Eneli colaboreaza cu Kallay Saunders si Claydee pentru single-ul "If You Never"
2023-11-03 19:32:31

ENELI revine în atenția publicului cu o piesă pop-dance, „If You Never”, alături de compozitorul și producătorul unguro-american, Kallay Saunders și compozitorul și producătorul greco-albanez, Claydee.
„If You Never” are o încărcătură emoțională mare pentru artistă și un mesaj puternic, după cum a declarat chiar ea, și prezintă un sound inedit tuturor ascultătorilor. Rezultatul acestei colaborări este o piesă care îmbină influențe muzicale variate, de la pop la dance, pentru a crea o experiență auditivă remarcabilă și o explorare muzicală autentică.

„Piesa „If You Never” este despre viață, despre imprevizibil și frumusețea lui. Are un mesaj profund și un sound pe care mi l-am dorit mult pentru proiectul meu. Am compus piesa în Grecia, în ultima zi dintr-un camp de sesiuni de muzica, împreună cu alți compozitori și producători: Kallay Saunders, Claydee și Anatu. Mă bucur că am colaborat și am reușit să aducem la viață o piesa ca aceasta, pe care o simt foarte aproape de sufletul meu. Sper să transmită aceeași emoție pe care am simțit-o când am scris-o și ascultătorilor.” – declară ENELI.

„If You Never” a fost scrisă și produsă în Atena, în decembrie 2022, în timpul unui camp internațional de writing, unde au fost prezenți numeroși artiști din diferite colțuri ale lumii. Astfel, ENELI a avut ocazia să lucreze cu cei doi și a luat naștere această piesă pe care acum o prezintă publicului. În plus, ENELI participă des la sesiuni internaționale, în ultimul an fiind prezentă la sesiuni cu artiști și compozitori în țări precum Estonia, Germania, Polonia.

ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au spart granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.
Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting / Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *