Eneli lanseaza "Cold" impreuna cu videoclip oficial
2017-06-13 19:19:31

Eneli lanseaza single-ul “Cold”, o piesa compusa de artista impreuna cu David Ciente. Videoclipul a fost regizat si filmat de SAN, care a facut clipuri pentru Vanotek, Lariss, Yanka.

“COLD” este o piesa diferita de ceea ce am scris pana acum, are un sound original, incitant si misterios, iar mesajul este plurivalent, interpretabil de catre fiecare ascultator. E minunat cate lucruri iti poate dezvalui o piesa despre tine, ca om si ca artist. Multumesc tuturor celor implicati si echipei Global Records, pentru ca au crezut in acest proiect”, a declarat artista.

Tot anul acesta, Eneli a lansat impreuna cu Vanotek piesa “Tell Me Who”, care se bucura de succes in randul publicului, difuzata de radiouri si de televiziunile muzicale. Aceasta piesa a fost licentiata in Polonia, Cipru, Bulgaria, Scandinavia, Letonia, Lituania, Estonia, Grecia, Italia, Vatican, San Marino, Rusia, Belarus, Ucraina.

Piesa a fost compusa de Vanotek si Eneli si produsa de Smash Production, lansata la Global Records, mix si master Sergiu Musteata.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Cold”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *