ENELI lansează piesa Dă-mi nopțile înapoi într-o nouă variantă
2023-06-12 11:48:19

ENELI lansează prima ei piesă în limba română, „Dă-mi nopțile înapoi”, o reinterpretare a cunoscutului hit al trupei A.S.IA.

„Dă-mi nopțile înapoi” este una dintre cele mai cunoscute piese românești din anii 2000, iar ENELI o readuce în atenția publicului cu un sunet fresh și un beat pop-dance, păstrând în același timp melancolia pe care piesa o transmite. Prin interpretarea sa carismatică, ENELI reușește să transmită intensitatea și pasiunea versurilor, la fel ca versiunea originală.

„Când s-a lansat piesa originală eram copil, țin minte și acum că interpretam împreună cu sora mea toate piesele formației A.S.I.A. Este prima melodie în română pe care o lansez în cariera mea și am emoții foarte mari.  Am rescris o parte din piesă fiindcă am vrut să aibă un touch personal și fresh. Sper ca versiunea mea să ajungă la inimile oamenilor.” – declară ENELI.

Fiind una dintre cele mai cunoscute compozitoare din România, ENELI a rescris câteva dintre versurile piesei originale, aducând o amprentă personală piesei, iar pentru noua producție, mix & master, artista a lucrat împreună cu Christian Eberhard.

ENELI este una dintre artistele din România care a cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au trecut granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. De asemenea, Eneli este cunoscută pentru talentul său în materie de songwriting, artista colaborând cu numeroși artiști.

Artista a studiat Comunicare și Relații Publice la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și și-a dus pasiunea pentru muzică la alt nivel cu studiile de Songwriting / Compoziție muzicală în Londra, la The Institute of Contemporary Music Performance, în cadrul unui program de master.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *