EnerGIA: videoclip nou cu lumini, culori si... dopamina
2017-05-10 17:12:51

La aproape un an de la lansarea mixtape-ului The Word Hustler, EnerGIA revine cu un videoclip pentru single-ul C8H11NO2. Titlul reprezinta formula moleculara a dopaminei, substanta chimica din creier care afecteaza emotiile si senzatiile de placere. In contextul piesei, apare ca o metafora pentru starea de fericire pura provocata de muzica.

Videoclipul C8H11NO2 a fost realizat de catre Mihai Militaru @ 360view si cu implicarea Skullcandy Romania. De mixajul si masterizarea piesei s-a ocupat Mario F. Cruxfader @ SeeTrueArts, cu efecte aditionale realizate de Morloc. Inregistrarile s-au desfasurat la Cutover Studio, pe cand instrumentalul piesei poarta semnatura lui Mantra. Piesa C8H11NO2 poate fi descarcata pentru ascultare, in mod gratuit, de aici.

„Scopul pentru C8H11NO2 este sa ilustrez cat se poate de bine sentimentul pe care il traim cu totii atunci cand ascultam muzica preferata. Oriunde esti, indiferent de privirile celor din jur, muzica e hrana pentru suflet si te face fericit, prin cresterea nivelului de dopamina in creier. Iar cand ai piesa aia pe repeat, nimic nu te mai poate afecta.” – EnerGIA

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “C8H11NO2”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *