Energie pentru ultimele zile de vara. Top 4 piese care au prelungit anotimpul cald
2022-09-03 15:47:59

Ultimele zilele de vară au fost îmbrăcate în energie prin intermediul a patru piese care aduc cu ele dans, dragoste față de viață și o dorință puternică de a trăi fiecare moment la intensitate maximă. De această dată, artiștii care schimbă ritmul sunt R.A.T., HOUZN, R.I.O, Deeperlove, Zombic și Marc Blou.

Cele patru piese din aceste ultime zile de vară reprezintă un mix între nou și vechi, între toate momentele pline de extaz pe care le-am trăit și cele pe care urmează să le trăim.

R.I.O și Deeperlove fac o echipă de excepție și aduc o reinterpretare a celebrei piese „Don’t Stop Believin'”, semnată de Journey. De această dată, iubita piesă din 1981 capătă, prin intermediul celor doi artiști, un nou vibe, plin de energie.

R.A.T. lansează „Losing Your Mind”, o piesă care combină energia cu misterul și reușește, astfel, să dea un aer diferit ultimelor zile de vară.

Pentru că atunci când ne gândim la vară, poveștile de dragoste nu lipsesc aproape niciodată, HOUZN îmbracă în iubire chiar și aceste ultime zile din anotimpul cald.

Zombic și Marc Blou încheie vara exact așa cum se cuvinte, „In The Light”. Un anotimp caracterizat de caldură, nu avea cum să se încheie fără lumina care-l face atât de iubit.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *