Enrique Iglesias, vrajit de gusturile romanesti! Meniul pregatit special pentru el l-a dat pe spate pe artist!
2016-05-13 11:10:36

Enrique Iglesias a incantat aseara 9.000 de spectatori care a fost prezenti la Romexpo pentru a-l vedea pe celebrul artist in carne si oase si a fredona alaturi de el hituri precum “Loco”, “El Perdedor” si “Bailando”, dar si melodii mai vechi, plasate pe locuri fruntase in clasamente: “Ring my bells”, “Tonight”, “Hero”, etc.

La randul sau, megastarul a fost incantat de meniul pregatit special pentru el in backstage, de furnizorul Casei Regale – Jubile Catering! Enrique a fost asteptat in culise de bucatarul chef de la Jubile care a pregatit special pentru el mai multe preparate culinare precum muschi de vita din America de Nord, asezonat cu clorofila de spanac si trufe proaspete culese din Padurea de la Viscri. De asemenea, bucatarul personal a avut misiunea de a-i asigura si respecta artistului toate cerintele culinare pe care acesta le-a avut.

Jubile catering a fost astfel la dispozitia lui Enrique Iglesias atat inainte cat si dupa concert si i-a pregatit vedetei mai multe specialitati care au fost pe placul sau, pentru ca dupa ce a servit masa in culise, Enrique Iglesias a fost incantat de preparate si a spus ca i-au placut, multumindu-i personal bucatarului responsabil cu pregatirea delicateselor!

Starul a avut la dispozitie in backstage urmatoarele preparate:

– Legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia.

– Piept de pui invelit in Panceta cu ciocanel confiat, gatit timp de 4 ore la 56 grade in mediu controlat, servit cu piure de morcov si florete de brocolli si conopida

– Red mullet, peste cu carnea rosie si frageda adus din zona Marii Mediteraneene, servit cu piure fin de mazare si un sos de lime cu sofran

– Muschi de vita adus special pentru Enrique Iglesias din America de Nord asezonat cu clorofila de spanac si delicioasele ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Frantei

– Gustul Ciobanului – un preparat savuros, din bucataria romaneasca reinterpretata, facut din mamaliga fiarta in lapte, trufe culese din Padurea de la Viscri, oua de prepelita, chipsuri de chorizo si spuma de telemea de oaie

Asadar, haideti sa vedeti cateva imagini exclusive din timpul spectacolului, apoi va astept cu impresii despre cum v-ati simtit la show-ul latino-loverului, Enrique Eglesias!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *