Erika Isac lansează alături de Mentos piesa – TraPozitivity Manifesto
2022-08-01 17:10:32

Erika Isac, alături de nume cunoscute precum Selly, Gami, Cezara Cristescu sau Skivo, s-au alătura campaniei manifest realizată de Mentos pentru a aduce un boost de încredere fiecăruia dintre noi. „TraPozitivity” este o piesă ce a luat naștere în urma implicării directe a fanilor celor 5 influenceri. Aceștia au postat pe instagram un story în care îndemnau fanii să lase versuri pe care, ulterior, le vor adăuga în varianta finală a piesei. Astfel, „TraPozitivity” este o piesă care are ca scop motivarea tuturor persoanelor în a se pune pe primul loc și de a renunța la toate gândurile negative.

„Piesa <<TraPozitivity>> este o piesă cu și despre dorința de a depăși toate insecuritățile cu care ne luptăm zi de zi din cauza presiunii din jurul nostru. În procesul de creație am încercat atât eu, cât și Selly, Gami, Cezara și Skivo să-i implicăm pe fanii noștri tocmai pentru că ne-am dorit să simtă că este o piesa pentru ei, pentru dezvoltarea lor. Sper ca oricine ascultă piesa să se simtă mai încrezător și mai motivat să se pună pe primul loc pentru că, da, fiecare dintre noi contează” ne transmite Erika.

Piesa a fost scrisă de către Erika Isac, Cezar Gună și Bogdan Gridan, producția finală purtând semnătura lui Bogdan Gridan, cel ce s-a ocupat și de producția piesei „Nașpa” sau „Beau Beau”. Videoclipul a fost regizat de către Quba, DOP David Mogan, producător video Alex Toader iar de producția finală s-a ocupat Loops Production.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalisă a primului sezon „One True Singer”, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe Talent Show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Recent, Erika a lansat piesa „4 dimineața” alături de Marko Glass, unul dintre cei mai iubiți traperi din România, piesă ce se bucură de aprecierea fanilor în mediul online încă de la lansarea piesei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *