Eros Ramazzotti lanseaza albumul „VITA CE N'È"
2018-11-28 00:44:14

Eros Romazzoti lanseaza un nou album, „VITA CE N’È”, o adevarata lectie de cultura muzicala, ce aduna intr-un corp comun 14 piese noi, in doua variante, italiana si spaniola.
Materialul discografic este dedicat lui Pino Daniele, cel mai apropiat prieten al artistului, alaturi de care Ramazzotti a impartasit unele dintre cele mai intime si emotionante momente din viata sa. „VITA CE N’È” vine la doar o luna dupa lansarea single-ului cu acelasi nume, care a luat cu asalt topurile de muzica internationala.
Eros Ramazzotti a prezentat publicului materialul „VITA CE N’È” in cadrul evenimentului Milan Music Week 2018, ce a avut loc in prestigioasa locatie „Sala della Balla”, la Castello Sforzesco.
„VITA CE N’È” este cel de-al 15-lea album de studio semnat Eros Ramazzotti, un material ce imbraca o frumoasa aura de pozitivism, unde, dupa cum spune si Ramazzotti, este absolut evidenta ideea conform careia „dragostea este pozitionata in centrul optimismului in care cu totii credem orbeste”. Albumul este un proiect special, care include colaborari cu artisti internationali de renume, printre care si Luis Fonsi („Per le strade una canzone”) sau Alessia Cara („Vale per sempre”).

Haideti sa ascultam/ descarcam Eros Ramazzotti – „VITA CE N’È”  aici: https://umusic.lnk.to/VitaRamazzottiPR, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *