Eugenia Nicolae lansează o piesă nouă de ziua ei, compusă împreună cu Randi: Pe mine mă cheamă Floare!
2021-10-04 20:30:00

Eugenia Nicolae este o apariție proaspătă în peisajul muzical românesc, iar muzica ei îmbină pop-ul și elemente de folclor. Anul acesta Eugenia a lansat 3 piese care s-au bucurat de aprecierea publicului și a oamenilor din industrie. Acum vine cu o piesă nouă, compusă împreună cu Randi în studiourile Famous Production: Pe mine mă cheamă Floare. Artista își sărbătorește astăzi ziua ei de naștere, punctând momentul cum știe cel mai bine, prin muzică.

Eugenia a intrat în atenția publicului datorită prestației din cadrul emisiunii Românii au talent, care l-a făcut pe Pavel Bartoș să spună că artista are „o voce care te unge pe suflet”.

Piesa este inspirată dintr-un vechi cântec lăutăresc care poartă același nume, cântat de Romica Puceanu. Artiștii au păstrat refrenul original, dar au venit cu strofe noi și un sound modern.

Pe mine mă cheamă Floare este prima piesă pe care am lucrat-o cu Randi și vor rezulta mai multe piese din această colaborare. Ne-am înțeles muzical de la bun început, m-am bucurat că mi-a apreciat calitățile vocale și că și-a dorit să pornim acest proiect împreună. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu un artist reputat ca el și abia aștept să văd oamenii dansând pe muzica noastră. Piesa se adresează iubitorilor de petreceri, de voie bună și este inspirată dintr-o muzică cu tradiție, muzica lăutărească, pe care eu o consider rafinată și de prețuit, iar Romica Puceanu a făcut istorie în acest gen muzical.” spune Eugenia Nicolae.

„Eugenia este o artistă talentată și mi-a atras atenția vocea sa încă din prima clipă. Vine cu o energie debordantă atât în interpretare, cât și în studio. Sunt sigur că oamenii simt asta atunci când o ascultă.” a spus Randi despre colaborarea cu Eugenia.

Clipul este realizat de Silviu Mîndroc, regizor cu care artista a avut mai multe colaborari până acum. Filmarea a avut loc în județul Prahova, în aer liber, departe de agitația orașului. „Eu simt o conexiune aparte atunci când mă aflu în natură, mă inspiră – foarte multe piese le-am scris pe când eram acasă, la Slatina, întinsă pe un așternut în iarbă.”, spune Eugenia, care ne-a mărturisit și că la filmări a fost o atmosferă de petrecere și a schimbat 3 ținute diferite, special create pentru videoclip.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *