Eugenia Nicolae lansează o serie de sesiuni live spectaculoase: Trăiesc cea mai intensă perioadă a vieții mele din punct de vedere creativ!
2023-02-24 14:49:08

Eugenia Nicolae este cunoscută datorită stilului proaspăt și plin de emoție prin care îmbină folclorul cu muzica pop iar pentru că muzica bună se simte cel mai bine live, artista vine în întâmpinarea publicului cu nu mai puțin de 5 videoclipuri noi, sesiuni live, pe care publicul le poate urmări pe canalul său de YouTube.

Prin această serie de video-uri, Eugenia Nicolae și-a dorit să abordeze într-o manieră reorchestrată alături de bandul ei și de artiștii Cazanoi Brothers propriul repertoriu, piese din folclorul nostru și din muzica lăutăreasca, dar și cântece pe care le-a compus pentru alți artiști, precum Theo Rose.

„Aceste sesiuni cu muzică lansate recent pe canalul meu de YouTube au venit din dorința mea, dar și pentru că fanii mei au votat într-un numar mare printr-un sondaj pe care l-am făcut pe Instagram.
Îmi place să implic ascultătorii mei în deciziile pe care le iau din punct de vedere muzical. Am ales împreună cu ei piesele cântate în aceste video-uri. Cea mai votată piesă a fost Inima n-o mai răbda. Mi-am dorit și eu foarte mult să îi fac o variantă live; din acest motiv am și adăugat o strofă nouă care nu exista în release-ul oficial. Am ales cele mai iubite piese lansate de mine, melodii iconice din muzica lăutărească, precum Șaraiman, Pe mine mă cheamă Floare sau melodii din folclorul românesc, Joacă-n poeniță, Maria Lătărețu sau Prin pădure pe cărare, Benone Sinulescu.
Tare drag mi-a fost să cânt alături de band și piesa pe care am scris-o pentru Theo Rose – Gipsy Run. Chiar și în concerte îmi place să cânt și muzica compusă pentru alți artiști. E tare frumos să mă transpun și să las mici bucățele din mine și în alte proiecte muzicale. O altă colaborare de succes pe parte de compoziție este și piesa Lume a lui Spike care conține refrenul scris de mine și lansat în urmă cu un an în piesa De ce nu mă legeni. Am lucrat foarte frumos cu echipa de la Atom și m-am bucurat că piesa a fost nr. 1 pe radio, foarte apreciată și iubită de public. Plănuiesc multe alte colaborări cu artiști, atât pe parte de compoziție, cât și de featuring. Trăiesc cea mai intensă perioadă a vieții mele din punct de vedere creativ. Este o mare forță care lucrează acum în interiorul meu. Încă de la începutul anului am început să compun intens, de dimineață până seara și abia aștept să vă arăt toată munca mea.”, a spus artista.
Eugenia Nicolae a avut o perioadă productivă din punct de vedere muzical, recent a lansat trilogia „Maria”, dedicată marii interprete de folclor, Maria Lătărețu, pentru care a colaborat cu PUYA și îndrăgita artistă de muzică populară, Paula Hriscu. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese și a colaborat de-a lungul timpului cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose și pregătește multe alte surprize pentru public.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *