Experimenteaza fuziunea de ritmuri reggaeton, latino si caraibiene in noul single Gotta al lui De La Ghetto, alaturi de Oryane si Gyptian
2023-05-05 19:26:52

Senzația muzicală în plină ascensiune, De La Ghetto, a lansat cel mai recent single al său, Gotta, o colaborare cu artiștii de renume Oryane și Gyptian. Melodia aduce o interpretare reggaeton revoluționară a cunoscutei piese Boadicea a lui Enya, creând o combinație unică de ritmuri latino și caraibiene.

Gotta evidențiază talentul divers și versatilitatea lui De La Ghetto, Oryane și Gyptian, în timp ce vocile captivante în spaniolă, engleză și creolă aduc nota personală a celor trei artiști. Această fuziune lingvistică adaugă o dimensiune multiculturală piesei, fiind astfel pe placul ascultătorilor din întreaga lume.

Vocile trio-ului sunt perfect completate de reinterpretarea ritmică și melodică a piesei Boadicea, care va face pe toată lumea să danseze și să se distreze..

De La Ghetto, Oryane și Gyptian sunt mândri să împărtășească viziunea lor muzicala cu fanii și sunt extrem de entuziasmați de impactul pe care Gotta îl va avea asupra scenei muzicale mondiale.

Gotta este acum disponibil pentru ascultare pe toate platformele majore de streaming, precum și pe YouTube.

Despre artiști:

De La Ghetto este o senzație globală nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy, fiind al 280-lea artist cel mai ascultat pe Spotify cu 19 milioane de ascultători lunar.

Oryane a avut un succes global cu melodii precum: Love Mi Ladies ft. Sean Paul (24M de stream-uri pe Spotify), Move to the Music ft. Busy Signal (6M de stream-uri pe Spotify), Andale ft. Jillionaire & Mical Teja (3M de stream-uri pe Spotify) și Shaka Bum ft. Afro Bros, MC Fioti & Omar Montes.

Gyptian este un artist jamaican cu 1,7 milioane de ascultători lunar, cunoscut pentru hit-ul său uriaș din 2010, Hold You.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *