Explorează experiența Persian Lane - noua lansare de la Unklfnkl
2023-08-29 20:44:24

Nu trebuie să ratați noua lansare de la Unklfnkl – “Persian Lane”. Această piesă te va transporta într-o lume a energiei și pasiunii, cu ritmuri orientale și influențe moderne ce te vor face să simți că ești într-o noapte fierbinte în deșert.

“Persian Lane” este o experiență captivantă ce îmbină electronicul cu sunetele tradiționale din Balcani. “Am dorit să pivotez de la sound-ul meu obișnuit și să mă reconectez cu sonoritățile cu care am crescut” a declarat artistul.

 

Unklfnkl face un detur prin Balcani îmbinând sound-ul lui electronic de slap house cu sonoritățile tradiționale într-un cântec despre o fata care știe cât valorează. În “Persian Lane” ea acceptă cadouri scumpe doar în schimbul unei prietenii platonice. Videoclipul transmite dinamismul și energia piesei, capturând esența ritmului cu care Unklfnkl ne-a obișnuit. Imaginile surprind vibrația urbană a orașului și se îmbină perfect cu sound-ul piesei, oferind o experiență completă și autentică.

 

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Despre Unklfnkl:
Unklfnkl este un producător muzical cunoscut pentru abordarea sa unică în crearea pieselor. Cu influențe din diverse genuri muzicale și o pasiune pentru sound-uri inedite, Unklfnkl aduce o nouă perspectivă asupra muzicii electronice. Fiecare piesă este o călătorie sonoră ce aduce împreună tradiționalul și modernul într-un mod inconfundabil. Artistul a mai cunoscut succesul tot cu o piesa condimentată etnic “Oh My Darling” în 2021 ajungând pe locul 40 în Top Shazam Global. Unklfnkl a reușit mereu să impresioneze publicul cu piese precum Relax, take it easy ce a acumulat 7,5 milioane de streams și Losing Touch cu 4,5 milioane streams, piesele lui fiind ascultate atât de cei 250.000 de ascultători de pe Spotify, dar fiind și descoperit de audiențe care rămân pentru ritmurile irezistibile create de artist.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *