Fast Boy face echipă cu TOPIC pentru Forget You
2023-02-21 11:25:03

Fast Boy face echipă cu TOPIC pentru “Forget You”. După un 2022 încărcat, FAST BOY- dă startul noului an cu „Forget You”, o colaborare electrizantă cu superstarul DJ și producătorul Topic. Ademenindu-te pe ringul de dans cu un ritm puternic și energic, cântecul surprinde lupta de a te îndrăgosti și, ulterior, de a încerca să uiți pe cineva special.

„Forget You” este rezultatul efortului fraților germanide a-și duce proiectul la un alt nivel internațional. Pe lângă faptul că sunt producători, compozitori, cântăreți, instrumentiști și DJ, aceștia au lucrat cu artiști precum MEDUZA, Ofenbach, Alok și Hugel, pentru a numi câțiva. Și acum, sub îndrumarea Virgin Records, FAST BOY face echipă cu Topic, pentru a modela o atmosferă unică, molipsitoare, ce te îndeamnă la dans, , asociată cu versuri sentimentale.

Lansarea „FAST BOY x Topic – Forget You” continuă succesul talentaților frați Felix și Lucas. După ce a atins peste 125 de milioane de stream-uri pe Spotify în 2022, în peste 183 de țări, hitul lor „Bad Memories” cu Elley Duhe a fost recent remixat de David Guetta.
FAST BOY face următorul pas în cariera – prin această colaborare cu Topic, producătorul german-croat,un jucător important în industrie, care a lucrat cu artiști precum Becky Hill, Bebe Rexha și Clean Bandit. Cu mai multe certificări de aur, diamant și platină în peste 28 de țări, lansând opt hituri de top anul trecut și ajungând pe locul 69 în Top 100 2022 al DJ Mag, Topic nu mai are nevoie să-și afirme locul în circuitul global de dance.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *